Een website over vasten

Mijn eigen ervaring met het DanielVasten

Voor meer dan 20 jaar, begin ik het nieuwe jaar met het Daniel Vasten.

Ik wijd mijn de eerste 21 dagen van het nieuwe jaar aan God door gebed en vasten. Elk  jaar zie ik met verlangen uit om de eerste 21 dagen van het jaar intense met God door te maken. Bewust tijd vrijmaken, en met Hem diverse dingen doorpraten, ervoor zorgen dat mijn relatie met God groeit. Ik merk dat mijn fijngevoeligheid voor de stem van de Heilige Geest en het begrijpen van bijbel verzen toe neemt.

Het ervaren dat Zijn liefde in mij groeit, is het mooiste wat er is.

Ik denk dat heel veel zegen dat ik ooit voor mogelijk had, te danken hebt door deze speciale tijd met mijn Maker. Vele gebeden en gedachten tijdens periode heb ik opgeschreven en als ik die terug lees gedurende het jaar, dan verbaast me altijd weer, hoeveel ervan in vervulling is gegaan en wat God heeft gedaan in mijn leven.

Ik heb echt persoonlijk de hand van God gezien in mijn leven, in mijn gezin en in het werk wat ik doe in Zijn Koningrijk.

Ik weet dat bidden en vasten een principe is vanuit het koninkrijk of God, daarin is Jezus een voorbeeld voor mij. Net als Jezus, wil ik God gehoorzamen door gebed en vasten, en volgens Deuternomium 28 beloofd God Zijn zegen in alles wat ik doet voor Hem, Hij geeft mij succes, goede gezondheid, herstel, zet mij vrij waar ik het nodig heb, en overwinning op mijn vijanden. Ik heb gezien dat Gods trouw in actie. Dit principe werkt echt!

Zie uit, net als ik, dat God je leven in nieuwe en spannende manier zal zegenen. Noteer je gebeden en de vele manieren waarop God zich aan jou openbaart, je zult verbaast staan van de verhoring in de loop van de tijd.

Blessing,

Mirella Van Schaaijk

Vorige

Tips – Tips – Tips

 1. Daniëlle Kurvers

  Hoi Mirella,

  Bedankt voor deze behulpzame website!

  Ik heb me voorgenomen om dit jaar te beginnen met Daniël-vasten en toen ik op internet zocht naar het onderwerp, kwam ik op jouw website terecht.
  Wat ben ik hier blij mee!

  2 januari ben ik begonnen en ik vind het fijn. Gister een moeilijke start van de dag gehad… Licht in mn hoofd, duizelig, misselijk en hoofdpijn. Ik wist meteen dat dit door het ontgiften van de suiker en koffie is. Het doet me beseffen wat voor een suikerverslaving ik had.. En de koffie mag ook wel wat minder. 😉

  Ik kijk uit naar wat de Heer me wil zeggen.. Ik voel me net een klein kind in een (haha!) snoepwinkel, wachtend op wat voor snoepje ik krijg. 😀

  Nogmaals bedankt en veel zegen toegewenst.

  Lieve groet!

 2. Geeta

  Hee Mirella, wat een fijne site!
  Vooral de overdenkingen en je ervaring met Daniel vasten.
  Ik ben namelijk ook begonnen en merkte dat ik in het begin moeite had met geen koffie, geen brood. Nu gaat het steeds beter.
  Ben blij je site te hebben ontdekt. Blijf schrijven!

  Gods zegen
  Geeta

 3. Chantal

  Hallo Mirella,

  Ik ben nu al vier weken bezig eenmaal per week te vasten een halve dag en het bevalt mij heel goed dat ik nu tweemaal per week een halve dag bezig ben met vasten. Bedankt voor alle informaties omtrent vasten. God heeft mij rijkelijk gezegend en het voelt zo fijn om een dieper band met God te ontwikkelen door te gaan vasten. Het is niet makkelijk om gelijkgestemde christenen te vinden die je samen kunt delen en zou heel graag ik contact willen komen met andere christenen. Zou je mij kunnen helpen? Je site heb ik vandaag ontdekt en het is de Heilige Geest die mij inzicht geeft hoe ik kan geestelijk groeien. Ik ben heel blij met jouw site!
  Wij hebben elkaar zo hard nodig in deze moeilijke tijd.
  Ik wens je ook Gods zegen.

  groetjes
  Chantal

 4. Ilse

  Hi Mirella,

  Dank je wel voor het delen van de recepten.
  Ik was aan het zoeken op internet naar recepten die ik gebruiken kan om te eten tijdens mijn vasten/aanpassing levensstijl.
  Zo kwam ik op jouw site terecht.
  Super waardevol, dank je wel!

  Heel veel zegen van onze Hemelse Papa!

  Groetjes,
  Ilse

 5. Giselda

  Hoi allemaal ik ben nu met de tweede dag bezig. En wat merk ik dat duidelijk dat God tot mij spreekt. Ik heb vandaag over vergeving gelezen en God spraak tot mij weer. Ik dacht dat ik had vergeven de situatie en die persoon maar dat was duidelijk van niet. Ik heb al eerder deze manier van vast gedaan aan begin van dit jaar maar voor het eerst merk ik beter hoe God tot mijn spreekt door zZijn woord heen en mij de situaties laat herinneren die nog niet vergevend zijn. Misschien komt dit omdat ik specifieker en op papier heb geschreven en gevraagd om openbaring hierin. De keus is altijd aan ons om te vergeven en vanuit dit punt dan kan je verder met Jezus. Ik moet zeggen dat mijn hart anders voelt tegenover de situatie, ik weet dat er nog lang niet ben maar ik vertrouw erop dat de Heere mij hierin zal ondersteunen en helpen. Ik verheug mij elke dag weer om samen met Hem te zijn en mijn hart voor Zijn troon uitstorten.

  Dank jullie wel voor jullie bemoediging en wens jullie alle Gods zegen toe.

  Groet,
  Giselda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén