Gebed voor Nederland…

 

Heer, ons hart gaat uit naar dit mooie Nederland, dat lijkt op vele fronten U te zijn vergeten. Daarom vragen we vergeving voor het feit dat onze leiders niet Uw weg volgen maar het plan dat de vijand heeft opgesteld voor ons, als inwoners van dit land. Heer, we dragen onze leiders aan U op, laat Uw Geest de harten van onze leiders veranderen in Jezus Naam. Wij bidden dat Uw gerechtigheid en de vreze des Heren op dit moment neerdalen op ons land, haar leiders en haar volk.

Heer, laat Uw Hemelse engelen ten strijde trekken voor waarheid en gerechtigheid. Onder Uw autoriteit (Jes. 61): Verklaren wij dat Nederland volledig eens is met het doel dat U heeft voor ons land.

Wij verklaren dat Nederland dezelfde agenda heeft die overeenkomt met Uw wil en Uw agenda. Daarom plaatsen wij Nederland onder Uw heerschappij, dat Uw wil wordt gedaan. Dank U Heer, dat uw Heilige Geest altijd onze Nederlandse regering zal leiden. Zo, dat Uw gerechtigheid en Uw waarheid zichtbaar zullen worden in de Nederlandse wetten. Dat Nederland een land is waarin een ieder herkent dat de waarheid en de liefde van God regeert.

Wij verklaren dat Uw geest van Redding, genezing en Uw glorie door onze straten stromen. Want wij, Nederlanders, verklaren dat dit het seizoen is van Gods oogst in Nederland.

Wij verklaren, Uw Aanwezigheid in onze koningshuis, regering, provincies, rechtbanken, openbare gebouwen, ziekenhuizen, scholen, kerken en in onze gezinnen.

Dank U Jezus voor Nederland. Een land om van te houden, een land van vele mogelijkheden. Een land dat zo mooi is met al zijn Hollandse koeien en boerderijen, molens, visserij, ik denk aan Rembrandt, Van Gogh, F1, het schaatsen en al die anderen waardevol elementen waar we als Nederlanders trots op zijn.

Nederland, profetisch / apostolisch land. Een voorloper voor vele dingen. Vele karakter eigenschapen zijn van U, Vader, vinden we terug in dit land, wat door U is gemaakt.

U zegt in Uw woord dat het gebed van een rechtvaardige krachtig is en zijn uitwerking niet mist (Jacobus 5:10). Wij prijzen Uw naam, want Nederland is in Uw hart en Uw hand is op ons. Wij zegenen dit gebed met het bloed van Jezus.

 

God zegene Nederland.