Gefeliciteerd – je hebt deze 21 dagen DanielVasten voltooid.

Ik ben ervan overtuigd dat deze dagen jou dichter bij God hebben gebracht en dat er een diepere relatie tussen jou en God is gegroeid door middel van het lezen van de overdenkingen, je gebed en het vasten.

Het hoeft hier niet te eindigen – ik wil je aanmoedigen om op dezelfde voet verder te gaan met het doorbrengen van je tijd met God, je bijbel lezen en Hem aanbidden door middel van muziek.

Wees ervan bewust dat je elke dag Gods stem kunt horen en Zijn liefde kan ontvangen. Elke dag is er een zegen voor jou, en s’ avonds is de tijd om uit te vinden welke zegen God jou deze dag heeft gegeven.

Mocht je meer willen leren of lezen van Jonathan Cahn, kijk dan op zijn website: www.hopeoftheworld.org. Ook op YouTube en Facebook kan je hem vinden.

Misschien vind je deze manier van eten wel heel prettig en zal je deze DanielVasten recepten nog regelmatig gebruiken. Of je verlangt weer naar je koffie, wees wijs en bouw langzaam de veranderingen in je eetpatroon op, niet in één keer veel koffie, suiker, vet en alcohol gebruiken.

Zie uit naar de uitkomst van je gebeden en hou de visie, droom of beeld, die God je heeft gegeven in deze 21 dagen, voor ogen. Blijf er voor bidden; op een dag zult je het resultaat zien. Lees je notitieboek regelmatig, je zult merken dat je erdoor bemoedigd wordt. Het gebed van de rechtvaardige wordt verhoort.

Mag God je rijkelijk zegenen voor deze tijd, die jij speciaal voor Hem reserveerde.

Blessings,

Mirella Van Schaaijk