‘Zie onder alles uit naar de Here en blijf op zijn weg.
Dan zal Hij je uitkiezen om het land in bezit te nemen en er altijd te wonen, en jij zult de vernietiging van de goddelozen meemaken’

-Psalm 37:34-

Herken je dat? God geeft je een geweldige droom, je bent er helemaal enthousiast van geworden en je staat in de startblokken om te beginnen. Maar dan… na een tijdje, mmm wordt het wel wat moeilijk om die droom te verwezenlijken.

Gaandeweg komt de frustratie aardig om de hoek kijken. En soms neemt frustratie je hele droom over, waardoor de kans dat je deze droom kan verwezenlijken steeds kleiner wordt. Je kan het ook een dip noemen. En je ervaart een enorme kloof tussen de geboorte van je droom en de verwezenlijking van die droom.

Hebreeën 10:35-36 zegt: ‘Laat de moed niet zakken, want als u de Here trouw blijft, krijgt u een grote beloning. U moet volhouden om de wil van God te doen. Als u dat doet, krijgt u wat Hij heeft beloofd’.

Het is goed om tegenspoed onder ogen te zien, al lijkt het soms een weg zonder einde. Je bent op een missie voor God; dat is waarom de vijand je een hak probeert te zetten.

Paulus zegt dat hij heeft geleerd om te volharden ongeacht de omstandigheden. Juist door bidden, aanbidden en vasten, gaat je geloof in de droom die God je heeft gegeven weer groeien.

Een goede strategie is om je dromen met andere te delen, laat het ook hun droom worden, laten anderen je helpen. Daarom is Revivalpeople een netwerk, om samen met elkaar de dromen en visies van God voor je eigen gemeente, regio en Nederland werkelijkheid te laten worden.

Laat dit een dag zijn dat je bidt voor je mede revivalpeople (female) pastors.

‘Women on the move’ dag en de ‘3 Worship & Healing Nights’ staan voor de deur.

Als samenwerking en eenheid verbonden zijn, dan heeft de duisternis totaal geen kans meer om de dromen, die wij en onze voorouders voor Nederland hebben, te verstoren.