Welkom bij Daniel Vasten 2023

Wat een geweldig nieuw jaar ligt voor ons!

Wij hebben allemaal het verlangen om dichter met God te leven. Onze relatie met Hem verder te ontwikkelen en te verdiepen. Naast het regelmatig bidden is ook het vasten een prioriteit om volledig te kunnen functioneren in Zijn Koninkrijk.

 God zegt: ‘First Things First’! Zoek Mij, zoek Mijn aangezicht, praat met Mij!! (Mattheus 6:33). Er rust een zegen op je wanneer je God prioriteit geeft. Als we bidden en God zoeken en Hem het eerste deel van onze jaar, maand, week en dag geven, zal je deze zegen zeker ervaren.

Mijn Spiritual Mom, las me regelmatig voor uit het boek ‘The book of Mysteries’ toen ik in Florida woonde. De auteur van dit boek neemt je mee in een conversatie tussen een leraar en zijn leerling. Na het lezen was het vaak even stil tussen ons, want de diepte en de nieuwe dingen die we leerde over God raakte ons. Samen napraten en delen van onze gedachten van wat we net hadden gelezen waren bijzondere tijden.

Hier in Nederland is dit boek vertaald en heet ‘Boek van Geheimenissen. De enorme zegen dat dit boek voor mij en mijn Mom was, wil ik graag doorgeven. Vandaar dat deze 21 overdenkingen dit jaar van Jonathan Cahn komen. Door deze overdenkingen te lezen, erover na te denken en Gods Woord te lezen/bestuderen, zul je ervaren dat je relatie met God groeit en intiemer wordt, en dat de kracht en autoriteit van God in jouw leven zal groeien.

Schrijf je gedachten, je gebeden op in je notitieboek. Zodat je later terug kan bladeren en kan lezenwelke gebeden, visioenen, beelden, bijbelteksten jij tijdens dit Daniël Vasten hebt opgeschreven: je zult zien dat je relatie met God intiemer is geworden, dat je spirituele doorbraken heb ervaren, of dat sommige gebeden al zijn verhoord en je gezondheid en welzijn zijn verbeterd.

Heel veel zegen voor deze vasten periode.

Mirella Van Schaaijk