Uw wil te doen,  mijn God, verlang ik’ – Psalm 40:9 –

Nieuwjaar Voornemens.

Aan het eind van elk jaar is het een goed moment om even terug te kijken op het voorgaande jaar en jezelf af te vragen of je op de goede weg bent. Voor veel mensen vormt de jaarwisseling een moment van bezinning, reflectie en al die termen die je in speciale boekjes over nieuwjaar-voornemens leest. Wat zijn de dingen die wij als mensen het meest willen veranderen, of waar zijn wij niet tevreden over? Veel voornemens hebben vaak te doen met gezonder leven, meer tijd voor je familie en vrienden vrijmaken en iets terugdoen voor de samenleving.

Het nieuwe jaar is meestal het begin om je goede voornemens tot uiting te brengen. Op de nieuwsjaar voornemens lijst van de meeste Nederlanders staan deze op de eerste 3 plaatsen:

            1. Meer tijd doorbrengen met familie en vrienden

            2. Sporten

            3. Diëten – extra kilo’s verliezen.

Wat heb jij op jouw goede voornemens lijst staan? Waarin wilt jij – moving forward met God– in dit nieuwe jaar?

– Misschien wil jij meer intimiteit met God, je wilt meer van Zijn liefde ervaren! Je verlangt naar meer vrede in je gedachtes – je wilt meer interactie met God hebben omdat je zo verlangt om in Zijn bestemming te staan.

– Je hebt grote dromen, je hebt een visie, en je vraagt je af of dit het jaar is dat je visie/dromen waarheden gaan worden? Of jij wandelt al zo dichtbij jouw bestemming maar je weet net niet wat de volgende stap is! Je hebt een doorbraak nodig in bepaalde gebieden van je leven, liefst dit jaar! Of je voelt dat de omstandigheden niet geheel in overeenstemming zijn met wat jij had verwacht!

Dan heb ik goed nieuws voor jou! God wilt dat jij in je totale bestemming komt die Hij voor jou heeft bedoeld – Hij wil dat jij – moving forward in de relatie met Hem.

Om te weten wat God tegen jou wil zeggen voor dit jaar is het belangrijk om dicht bij God te zijn en blijven.

Een van de sleutels hiervan is – doormiddel van Bidden en Vasten – Stap in jouw bestemming met hoop en vertrouwen! Je basis bestemming is JOUW relatie met God en daaruit vloeit al het anderen. Laat dit je goede voornemens voor 2019 zijn –move forward in Zijn koninkrijk!!!

 

– Welkom bij DanielVasten –