Welkom bij Daniel Vasten 2021

Een geweldig nieuw jaar ligt voor ons.

Om volledig te kunnen functioneren in Zijn Koninkrijk is Bidden en Vasten een prioriteit. Eén van de meest krachtige opdrachten van God aan ons, vind je in Mattheüs 6:33:

Zoek eerst het Koninkrijk van God en Zijn gerechtigheid, en dit alles zal u bovendien geschonken worden’.

 God zegt: ‘First Things First’! Zoek Mij, zoek Mijn aangezicht, praat met Mij!!

Er rust een zegen op je wanneer je God prioriteit geeft. Als we bidden en God zoeken en Hem het eerste deel van onze jaar, maand, week en dag geven, zal je deze zegen zeker ervaren.

Daniel Vasten is een periode van uitgebreid bidden en vasten en is een perfecte manier om de koers uit te zetten voor de komende maanden. Om jouw tijd, aandacht en toewijding te schenken aan onze verbazingwekkende God en Zijn wijsheid en richting voor jouw leven te zoeken voor dit komende jaar.

Het is goed om te weten wat je doel is om te vasten – waar wil jij tijdens het vasten op concentreren? Misschien heb jij een aantal specifieke uitdagingen die je voor de Heer wilt brengen? Is er een discipline die jij wilt aannemen of een gewoonte die je wilt doorbreken? Bepaal je focus en verzamel studiemateriaal, zodat je die kan gebruiken om te veranderen en groeien gedurende je 21 dagen en ook daarna.

Door te bidden, te vasten en Gods Woord te lezen/bestuderen, zul je ervaren dat je relatie met God groeit en intiemer wordt, en dat de kracht en autoriteit van God in jouw leven zal groeien.

Weet, dat je tijdens het Daniel Vasten goede zaden aan het planten bent.

Galaten 6:9 zegt: ‘En sta jezelf niet toe om moe of ontmoedigd te zijn bij het planten van goede zaden, want het seizoen van het oogsten van de prachtige oogst die je hebt geplant, komt eraan!’

Neem vandaag de tijd om jezelf te onderzoeken: Wees je eigen privédetective en onderzoek je ziel. Overleg met God wat jouw doel is voor dit Daniël Vasten en schrijf het op. En dank God dat Hij jou enkele dingen heeft laat zien waaraan je kunt werken.

PS-je: Vergeet niet gedurende dit jaar regelmatig door je notitieboek te bladeren en te lezen welke gebeden, visioenen, beelden, bijbelteksten jij tijdens dit Daniël Vasten hebt opgeschreven: je zult zien dat je relatie met God intiemer is geworden, dat je spirituele doorbraken heb ervaren, of dat sommige gebeden al zijn verhoord en je gezondheid en welzijn zijn verbeterd.

Heel veel zegen voor deze vasten periode.