Ingrediënten voor 4 pers.
- 5 eetlepel olijfolie
- 2 blikken limabonen (400g)
- 1 blik cannellinibonen (400g)
- 500 gram cherrytomaten
- 1 bakje koriander (15g)
- 1 citroen
- 1 eetlepel balsamicozaijn
- 1 theelepel komijn (djinten)
- peper en zout
Bereiding
Snijd de uien in halve ringen.
Verhit de olijfolie in een pan en fruit de uien 3 min.
Laat de bonen uitlekken, spoel ze af onder koud stromen water en voeg deze aan de uien toe.
Verwarm dit 6 min. op laag vuur en schep af en toe voorzichtig om.
Halveer de tomaten en voeg deze in de laatste 2 min. toe.
Snijd de koriander fijn en pers de citroen uit.
Klop een dressing van 2 eetlepels citroensap, de rest van de olie, de azijn, komijn, peper en eventueel zout.
Meng de dressing met het bonentomaatmengsel en de koriander.