Ingrediënten voor 4 pers.
- 1 rijpe kiwi
- 1 jalapenopeper
- 1 limoen
- 1 bakje koriander (15 gr)
- zout
Bereiding
Halveer de avocado, verwijder de pit en schil en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Doe dit in een leuke schaaltje.
Schil de rijpe kiwi, snijd in blokjes en doe bij de avocado.
Halveer de jalapenopeper in de lengte en verwijder de zaadlijsten.
Snijd het vruchtvlees fijn en voeg toe aan het kiwi-avocadomengsel.
Pers de limoen uit en voeg het sap toe aan de salsa.
Snijd de koriander fijn en meng het erdoor.
Breng eventueel op smaak met zout.
Je kan ook dit mengsel met de staafmixer pureren.
Tip – Tip – Tip –
Heerlijk met stukjes tortillas (zie lunch) – bestrijk je tortillawraps met wat olie en bestrooi met zout. Bak ca. 5 mini in de oven op 200 °C. Besprenkel met limoensap en snijd in punten of breek in stukken.