Ze geniet van het leven en kookt heerlijk. Toch heeft Mirella Van Schaaijk iets met vasten en dat heeft een reden. Degenen die haar kennen weten dat ze vaak op zoek is naar een diepere relatie met God. Vasten speelt daarbij een bijzondere rol.

Mirella is getrouwd, heeft twee dochters en een zoon. Op haar 23e kwam ze tot geloof en verhuisde meteen naar de bijbelschool. Ze zag in Utrecht haar eerste levenslicht maar heeft ook jarenlang in Amerika gewoond. Daar kon Mirella haar enthousiasme en kennis wat betreft haar geloof vormgeven, door gebedsgroepen te leiden en voorbidders/watchmen te trainen. In de kerk werd de Healing Rooms opgezet door Mirella en hiervoor leidde ze ook de mensen op. Na een opleiding in Amerika is ze ‘Ordained’ als minister.

Weer terug in Nederland is Mirella actief in de plaatselijke kerk. ‘Biblical Counselor’ opleiding heeft ze afgesloten met een diploma aan de Light University in Amerika. Waardoor zij nu directeur van ‘Soul Treasure Ministry’ is, een counseling centrum, dat vrouwen helpt om belemmeringen in hun leven te herkennen en los te laten, om daarna gevuld te worden met de waarheden van God.

Het boek ‘Babylief’, een inspirerend dagboek voor zwangere vrouwen, en de gelijknamige cd serie is ook van haar hand. Dit boek, onder de titel ‘Babysweet Journal’ is nu ook in Amerika te krijgen. Kortom, Mirella wil op verschillende manieren graag met je delen wat ze in de loop der jaren, aan inzicht en kennis van God heeft ontvangen. We hebben hier dus te maken met een vrouw vol wijsheid en inzicht die het Koninkrijk van God onvoorwaardelijk wil dienen.